• Magyar
  • English

Fénymásolás

A nem kölcsönözhető dokumentumokról kizárólag a könyvtári másológépeken készíthetők másolatok, ezért több helyen is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a nem kölcsönözhető dokumentumokról - a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett - másolat készülhessen.

Helye Ára (ÁFÁ-val)
Reprográfiai iroda
(2. emelet)

Fekete-fehér:
A/4 - 12 Ft
A/4 kétoldalas - 23 Ft
A/3 - 24 Ft
A/3 kétoldalas - 40 Ft

Színes:
A/4 - A/3 - 50-200 Ft

Full color tónusos
kép - 250 Ft

Önkiszolgáló fénymásoló gép
(1. emelet)
Fekete-fehér:
A/4 - 8 Ft
A/4 kétoldalas - 12 Ft
A/3 – 22 Ft
Színes:
A/4 - 24 Ft
A/3 – 48 Ft

 

 Önkiszolgáló fénymásolók

A könyvtár kölcsönzőterében elhelyezett multifunkcionális gépeken az olvasók saját maguk készíthetik el a kívánt másolatokat.

Tudnivalók az önkiszolgáló fénymásolók használatához:

Az önkiszolgáló sokszorosító szolgáltatás (PrintAnywhere) nyomtatásra, fénymásolásra és szkennelésre is használható. Igénybevételére az olvasójegyre feltöltött kreditekkel van lehetőség, melyet az olvasószolgálatnál lehet megvásárolni. Az egyes szolgáltatások díja ebből a keretből vonódik le. A szolgáltatás sem géphez, sem könyvtári egységhez nem kötődik. Olvasóink a könyvtárainkban elhelyezett multifunkcionális gépek bármelyikét használhatják a szolgáltatói tér nyitvatartási ideje alatt.

A megvásárolt, de fel nem használt kreditek nem téríthetők vissza.

A könyvtárközi kölcsönzésben állományunkból kért másolatszolgáltatások tarifája a könyvtárközi szolgáltatást leíró oldalon érhető el.

Bejelentkezek
Keresés a katalógusban

 

Összetett keresés