• Magyar
  • English

Pszichológia

Current Reseach in Social Psychology

Friss tanulmányok a szociálpszichológia területéről.

 

The History of Psychology Web Site

Több mint 1000 link gyűjteménye a pszichológia történetének témakörében, különféle keresési lehetőségekkel (személyek, kategóriák, könyvtári források).

 

Lélekben Otthon

Tanulmányok, pszichológiai tesztek, betegtájékoztatók, szakértők, tréningek, könyvajánlók és weblapok naprakész gyűjteménye.

 

Personality Theories

Elektronikus tankönyv a személyiségelmélet témakörében.

 

Psychology

A kanadai York University által szolgáltatott honlap teljes szövegű könyvek, cikkek és tanulmányok, valamint hasznos linkek gyűjteményét tartalmazza.

 

Pszichológia.lap.hu

Általános linkgyűjtemény a pszichológia területén (szakirodalom, könyvajánló, egyesületek, IQ-tesztek, hírek).

 

A Pszichológia Enciklopédiája

Témakörei: karrier (milyen életpálya, miért, és hogyan kezdjük), szervezetek  (pszichológiai szervezetek és intézmények), paradigmák és elméletek (hogyan gondolkodjunk a pszichológiáról), a pszichológia jeles személyiségeinek élete és munkássága, publikációk, információs források.

 

Pszichológia Online

Eseménynaptár, webszemle, szakemberek, linkek, képzés, felvételi.

 

Social Psychology

Linkek gyűjteménye a szociálpszichológia témákörében.

 

Teszt katalógus

Több mint 750-féle, eredeti, jogtiszta, idegen nyelvű  tesztet tartalmaz tematikus bontásban. A katalógusban a szerző nevét és a teszt magyar címét, rövid jelölését találhatjuk meg. Esetenként magyar nyelvű szakirodalmat, illetve szoftvereket is ajánl az oldal hozzájuk.

 

The Whole Brain Atlas

A Harvard Medical School honlapján tanulmányozhatjuk az agy 3 D-s anatómiai képeit. Nem csak az egészséges agy képeit vizsgálhatjuk, hanem a különféle rendellenességek okozta elváltozásokat is pontosan nyomon követhetjük.

Bejelentkezek
Keresés a katalógusban

 

Összetett keresés