• Magyar
  • English

Raktári kiszolgálás

A raktári kikérő abban nyújt segítséget, hogy a csak raktári dolgozók segítségével használható példányokra megrendelést adjunk le, akár otthonról is. Amennyiben rendelkezik az olvasó érvényes olvasójeggyel, az  interneten elérhető katalógusunk segítségével töltheti ki a raktári kikérőt, mely  a „Raktári kérés” linkkel érhető el.

A DEENK Bölcsészettudományi és Természettudományi Könyvtárban a beérkező raktári kérések kiszolgálása az alábbiak szerint alakul:

Hétfő-Péntek: 9-18 óráig óránként.

Műszaki okok miatt bizonyos állományrészekből 3 alkalommal szolgálunk ki: 11:30, 13:30, 16:30.
Az ezekből az állományrészekből 16 óra után kért dokumentumokat a következő munkanapon 11:30 után lehet átvenni.

A dokumentumok a kérés teljesítése után következő napon, zárásig vehetők át azon a helyen, amit az olvasó a kiszolgálás helyeként megadott. (Pl. a kedden kiszolgált dokumentumokat szerdán zárásig őrizzük, a pénteken kiszolgáltakat hétfőn zárásig)

Ha a dokumentumot nem veszik át a megadott időpontig, visszaküldjük a raktárba.

A külső raktárunkban levő állományból a hétfő 16 óráig beérkező kéréseket szerda 12 órára teljesítjük. További információért forduljon a könyvtároshoz.

A szabadpolcos övezetekben vagy olvasótermi kézikönyvtárakban közvetlenül hozzáférhető művekre nem adható le elektronikus kérés, azokat a jelzett lelőhelyen magunk is megtalálhatjuk.

Olvasó típusa Kölcsönzés
Kölcsönözhető kötetszám Határidő

DE oktatói és alkalmazottai, DE PhD hallgatói

20 1 hónap
DE hallgatói 12 1 hónap
Minden más olvasó 5 1 hónap
Bejelentkezek
Keresés a katalógusban

 

Összetett keresés